Waarom Barcodeaanvragen.nl

Aanbevolen door leveranciers en winkeliers in o.a. Nederland en België.

Plotseling wordt u gevraagd uw producten van barcodes te voorzien. Waar moet u beginnen, hoe pakt u dit aan? Wij helpen u graag!

Wij hebben Barcodeaanvragen.nl speciaal voor u opgezet om u te helpen zo snel mogelijk aan uw informatie te komen. Bovendien streven wij ernaar u zo goed en snel mogelijk te voorzien van professionele en hoogwaardige bestanden die u nodig heeft om uw gewenste kwaliteit te behouden. Als u per ongeluk een verkeerd of onvolledig nummer doorgeeft, dan melden wij dit en als er advies gegeven moet worden over het gebruik van uw afbeelding, dan geven wij dat.

Wij gaan verder dan het simpelweg omzetten van nummers, we helpen u graag bij het professioneel op de markt zetten van uw producten zodat u binnen een mum van tijd uw producten kunt verkopen in winkels, maar ook online zoals bv. Bol.com, Amazon, Beslist.nl, Googleshopping en meer!

Heeft u al een uniek barcodenummer? Ga dan gelijk aan de slag!


Neem geen risico's, gebruik alleen officiële barcodenummers.

Er zijn tal van bedrijven die zowel barcodenummers als afbeeldingen aanbieden tegen lage tarieven en zeggen dat ze nummer 1 zijn en/of officiële distributeurs. Dit zijn vaak allemaal tussenpersonen en bedrijven die zelf deze barcodenummers inkopen bij GS1 om vervolgens door te verkopen aan derden.

Wij adviseren dus om daar geen gebruik van te maken, maar om het nummer direct bij GS1 aan te vragen, zodat u nu geen risico's loopt. Op deze manier staat u officieel geregistreerd bij GS1 en loopt u geen risico's als tussenpersonen of bedrijven in de toekomst zouden wegvallen.

Als u eenmaal over uw officiële barcodenummer beschikt, dan helpen wij u graag verder aan de daarbij behorende barcode afbeelding zodat u binnen een mum van tijd uw producten kunt verkopen in winkels, maar ook online zoals bv. Bol.com, Amazon, Beslist.nl, Googleshopping, Fonq, eBay, iTunes en meer!


Hebben we je vraag beantwoord?

(4.7 likes out of 3)

BarcodeAanvragen is onderdeel van Zillion Productions

Spadinalaan 214
1031KB AMSTERDAM
Nederland
T. +31(0)20 600 2248

Bekijk ook onze webshop of neem contact met ons op